STIRI DE LA AUDI
23.06.2020

Promotie Leasing Operational pentru IMM

Alege Leasingul Operational de la Porsche Finance Group si bucura-te de placerea condusului fara griji suplimentare!
Fa upgrade mobilitatii tale!

Platesti numai ceea ce utilizezi!

Configureaza-ti masina adaptata nevoilor tale si inlocuieste-o la fiecare doi ani!

Cu noua promotie Porsche Finance Group accesul la masina visata nu a fost niciodata mai simplu! Ti-am pregatit un pachet complet de mobilitate, sub forma unui ABONAMENT LUNAR:

✅ Iti configurezi masina visata, dar nu esti nevoit sa o achizitionezi. Dupa cei 2 ani de contract, predai masina si iti poti alege una noua.
✅ Ai un cost lunar fix, fara surprize in buget. Chiria lunara este fixa pe toata durata contractului.
✅ Chiria lunara reflecta utilizarea - nu platesti nimic in plus. Valoarea lunara de plata se stabileste in functie de masina pe care o alegi si de kilometrii pe care ii vei parcurge.
✅ Ai asigurare CASCO inclusa, ca sa te bucuri in liniste de masina ta. Iar daca alegi CASCO prin Porsche Asigurari, primesti 3 luni de asigurare GRATUITE.
✅ Ai inclus un pachet de intretinere service in abonamentul tau si scapi astfel de grija reviziilor. Optional poti renunta la acest pachet.
Anvelopele de iarna sunt incluse in abonament. In plus, scapi de grija depozitarii - ai inclusa stocarea in unitatile noastre service. Optional poti renunta la aceste servicii.
Avansul este de minim 5%
Rulajul anual 15.000 km.

*Oferta este valabila pentru autovehicule noi (comenzi noi sau masini de stoc) prin Leasing Operational.

*Oferta se adreseaza persoanelor juridice si este valabila pana la 15.07.2020. Pentru oferta de leasing operational adresata persoanelor fizice, ne puteti contacta aici.

*Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii in derulare.

Consilierii de vanzari te asteapta in showroom-ul nostru din Pitesti, Bd. Petrochimistilor, nr. 34A,  pentru oferte personalizate.

De asemenea, poti solicita informatii suplimentare la numerele de telefon: 0728 286 011;  0732 006 448; 0725 113 240 sau pe e-mail la audi@eurotehnogroup.ro

Preturile sunt recomandate. Imaginile sunt cu titlul de prezentare.